Ondernemer

Sinds 2004 gespecialiseerd in het installeren, configureren, vernieuwen, verhuizen en onderhouden van Joomla!, Hikashop, WordPress en WooCommerce. Website: www.joomlafreak.nl. Facebook: facebook.com/joomlafreak.nl.

Maar ook in het in het oplossen van computerproblemen aan huis, het (her) installeren van Windows, het terughalen van verloren documenten (gegevensherstel), het inbouwen van hardware, het bouwen van computers op maat en het pimpen van computerkasten. Website: www.xtremecare.nl. Facebook: facebook.com/xtremecare.nl.

Socials

Volg JoomlaFreak en XtremeCare!

Over Mij

Be nice!

Ik ben creatief

Overal zie ik mogelijkheden. 
So when life hands me lemons, I make lemonade!

Have fun!

Ik ben gedreven

Stiekem wil ik alles kunnen. Daarom blijf ik altijd opzoek naar dingen, die ik niet kan, zodat ik ze alsnog kan leren.

Vaardigheden

Joomla!
Mijn Joomla! Kennis 94%
WordPress
Mijn WordPress Kennis 94%
Photoshop & Inkscape
Mijn Grafische Kennis 80%
Hard- en Software
Mijn Computer Kennis 90%

Feed Friends Foundation is een non-profit organisatie die zwerfhonden voert op Curaçao!

Hun doel is het landelijk coördineren, organiseren en registreren van het voeren van zwerfhonden, om hiermee bij te dragen aan het verminderen van het aantal zwerfhonden. Van mijn 6e t/m 21e jaar, heb ik op Curaçao gewoond. Dus ik weet als geen ander hoe belangrijk het werk is dat Feed Friends doet. Daarom heb ik hun website gebouwd voor een zacht prijsje en zal ik €25 doneren van iedere verkochte website of webshop. Want Feed Friends ontvangt geen subsidies en is daarom volledig afhankelijk van donaties.

Doneren kan via de Maduro en Curiel’s Curaçao: 27424907, MCBKCWCU (swift). PayPal: paypalme/feedfriends. En Tikkie: tikkie.me

Als dank voor uw donatie, krijgt u het bedrag van uw donatie meteen als korting bij bestelling van een website- of webshop pakket!