Afbeelding

LION IT & XtremeCare: Passie voor IT

Beide geadopteerd bij geboorte op Sint Maarten. Onze biologische ouders kennen we niet. Opgegroeid als broer en zus op Curaçao. Twee compleet verschillende levens en toch hebben we allebei een enorme passie voor IT. LION IT Security & Consultancy gericht op het bedrijfsleven in Curaçao en XtremeCare gericht op de particuliere sector in Nederland.

Zijn passie voor IT, komt prachtig naar voren in een artikel in de Ñapa. Ñapa is de zaterdagbijlage van het dagblad Amigoe en verschijnt wekelijks op Aruba, Bonaire en Curaçao. Ik ben ontzettend trots op mijn broertje en wilde dat even met iedereen delen!

Maarten Wouters is LION IT Security & Consultancy:
www.lionitsecurity.com
facebook.com/lionitservices

Evy Wouters is XtremeCare – Betaalbare Computerservice Meppel, Zwolle e.o.:
www.xtremecare.nl
facebook.com/xtremecare.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.