Afbeelding

Van de sportschool naar de lappenmand

Vol enthousiasme stortte ik me vorig jaar augustus op mijn dieet en de sportschool. Helaas iets té enthousiast, want nog geen maand later kreeg ik enorme pijn in vooral mijn linkerheup. In eerste instantie dacht men aan een slijmbeursontsteking, maar na enig onderzoek van de Orthopeed, bleek het een scheurtje te zijn in mijn pees. Dus ik moest maar naar fysiotherapie en hopen dat het geen jaren ging duren.

Lopen gaat ook best goed, maar zodra ik een trap op of af moet, ga ik door de grond van de pijn. Beenspieroefeningen en fietsen zit er voorlopig niet in. Gelukkig kan ik het bovenlichaam nog trainen en lijk ik straks op Popeye, hahaha! Nee, voorlopig zit ik in de lappenmand. En probeer ik het zo rustig mogelijk aan te doen. Zodat ik mijn been- en heupkracht zo snel mogelijk weer volledig terug heb, want dit is 10x niks! Hier wordt ik écht depressief van. Van die constante pijn. Bij alles wat ik doe. Letterlijk alles, hahaha… Maar goed, jullie zijn weer op de hoogte. Enne hoe graag je iets ook wil, luister naar je lijf, want pijn kan best fijn zijn, maar deze pijn wens ik absoluut niemand toe!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.