Afbeelding

Gezond in 90 dagen

Mijn 90 dagen zijn begonnen op 9 augustus 2016 (met het Clean 9 programma) en eindigen op 9 november 2016. 90 dagen geen friet of frisdrank! De friet heb ik vervangen met rijst en de frisdrank met water, groene thee en kokoswater. And so far so good.

Change

Mijn doelen zijn:
1. 10 kilo Afvallen
2. Suikerwaarde nog verder verlagen
3. Gezond eetschema ontwikkelen

Op dit moment begint mijn dag om 8.00 uur ’s morgens en eet ik 5 á 6 keer per dag. Ontbijt, lunch en avondeten. Afgewisseld met 1 á 2 snacks. Na 9.00 uur ’s avonds probeer ik niet meer te eten. Qua calorieën probeer ik tussen de 1500 en 1800 te blijven. Dus mijn maaltijden bevatten ongeveer 500 tot 600 calorieën. Want in de snacks zitten natuurlijk ook nog calorieën.

Broccoli met Kaas

Gezonde Tip!
Tussen de middag eet ik graag broccoli met kaas.
Calorietotaal: 300 – 400
400 gram broccoli uit de diepvries bevat ongeveer 136 calorieën.
2 plakjes kaas bevatten ongeveer 220 calorieën.

Groene Thee

Verder drink ik bij iedere maaltijd een kopje groene thee (mandarijn – sinaasappel). En heb ik zin in een foute snack, dan neem ik een zakje chips van 25 gram. Naturel of paprika, maakt niet zoveel uit, bevatten allebei 139 calorieën.

Nou! Jullie zijn weer op de hoogte. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust!

Gezonde groet,

Evy Wouters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.