Afbeelding

Eindstand C9

Zo! Dat was het dan voor Clean 9. Mijn lichaam en geest zijn helemaal gereinigt! Alsof ik opnieuw opgestart ben. Forever F.I.T. heet het programma en dat geloof ik nu. Natuurlijk zal ik zo nu en dan eens goed zondigen, maar junk food zal nooit meer mijn leven beheersen! Daarom wil ik graag Forever Business Owner (FBO-er) worden. Omdat het écht werkt. En het je ook écht veranderd. Dus geen bullshit verkooppraatjes, maar gewoon keiharde bewijzen!

De beginstand op de weegschaal was 123,3.
De eindstand is uiteindelijk 119 geworden.

Dus even alle voor- en nadelen op een rij.

Voordelen:
Meer energie.
Schoene voeten (mijn schimmelinfectie is helemaal weg).
Betere stoelgang.

Nadelen:
Niet echt geschikt voor mensen met suikerziekte.
In de eiwitshake zitten nog teveel (slechte) suikers.
Ook de aloe vera en de poederstick moest ik aanlengen met sap, omdat ik het niet wegkreeg. Hierdoor kreeg ik ook weer onnodige (fruit) suikers binnen.

Maar desondanks blijft het een aanrader!

Ga voor meer informatie en bestellingen naar 4FR Lifestyle!

Change

Naast gezond eten, moest ik natuurlijk ook sporten. Thuis doe ik dat met Great In 8. Iedere dag 8 minuten lang, als tarzan in de elastieken hangen, hahaha! Great in 8 is helaas niet meer te koop, maar als je op Google “Trainen met elastieken” intoetst dan komen er genoeg alternatieven naar boven.

Great in 8

Op www.fitnesselastiek.nl/oefeningen staan heel duidelijke voorbeeldfilmpjes.

Ja! Ik ben trots op mezelf. Want ik heb eindelijk die belangrijke stap genomen om mezelf en mijn eetpatroon te veranderen. Mijn toekomst heeft weer kleur en is feller dan ooit!

Change

Gezonde groet,

Evy Wouters

2 thoughts on “Eindstand C9

  • Evy Wouters says:

   Hey Yvonne! Bedankt voor je reactie. Het doet me goed dat ik anderen zelfs met woorden kan raken. Geeft me kracht om door te gaan. Blijf me in de gaten houden, zou ik zeggen!

   Gezonde groet,

   Evy Wouters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.