Afbeelding

Boodschappenkar vol energie

Zo! Net even boodschappen gedaan voor week 2! Want woensdag begint mijn nieuwe schema. Dan heb ik 9 dagen Clean 9 gedaan. And it really changed my life. Daarom ga ik ermee door tot ik op het juiste gewicht ben. Tot ik lichaamelijk en geestelijk weer één ben.

En hopelijk kan ik deze lijn volgende week nog verder doortrekken.

Maandag moet ik namelijk weer bloedprikken voor mijn diabetes (type 2), dus ik ben heel benieuwd wat voor invloed Clean 9 op mijn suikers heeft gehad. Dinsdag heb ik een afspraak met de bedrijfsadviseur van Qredits Microfinanciering Nederland voor het opstarten van mijn computerbedrijf XtremeCare. En donderdag heb ik een afspraak bij mijn huisarts om de uitslag van mijn bloedtest te bespreken. Ontzetted spannend dus! Hoop dat ik een beetje kan slapen, hahaha.

Rest Of Your Life

Gezonde groet,

Evy Wouters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.